Kolega, apsolutno se slažem sa tobom, IMT506, za naše potrebe..dakle za sitnije poslove, je izuzetna mašina, pouzdana.I ja sam uzeo polovnu, uz godinu dana pisane garancije i za sada je sve pod kontrolom, stim što lagano menjam ono što je potrebno..od svih ulja, preko filtera za vazduh i kada sve to dovedem u red, uz moju sezonsku upotrebu, ne mislim da će mi trebati jača i pouzdanija mašina.Prikolicu tek nameravam da uzmem, ali gledam da nadjem neku koja ima i kip i auto-šapu i onaj dodatak za stranice na prikolici (u visinu), tako da mogu da natovarim više robe ako želim da preteram.Tvoja prikolica je dosta prostrana,obično su + 1m u širinu.
Od priključaka će mi trebati plug i teg za njega, jer moja bašta je smešno mala, nekih 6 ari..i na već rastresitoj zemlji IMT506 sa plugom može da ore bez problema i da isfrezira, medjutim..cena pluga (nov) za IMT506 je 15000dinara..precenjeno.Mislio sam da je cena daleko manja, jer je zagrtač (nov) za njega nekih 2000dinara.Neka plug bude i troduplo skuplji, ali 150€ je mnogo.