Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uf, pokušaj sa remontom ali spremi se za kupovinu nove ali isključivo slovenačke PTZ.Sa AC pumpe kaplje po anlaseru...
Da menjam celu, ili neki deo na njoj?
Mislim da kaplje ulje, crno je.Ako kaplje na solji probaj da zamenis samo gumicu na koju naleze . Ja sam tako resio problem .
Filter u rezervoaru,tamo na poklopcu rezervoara je žicanJa skoro imao zezanciju sa ac pumpom.
Sasvim slucajno vidim da mi nafta u rezervoaru vuce na crnu boju, znam da sam sipao sa pumpe gorivo i znam da je cisto bilo kao staklo.
Primetim da je traktor poceo da dimi u radu, jasno mi je bilo da je ulje u nafti ali odakle dolazi kad u ulju nema nafte niti se nivo u karteru menja...
Resim da krenem od ac pumpe i skinem je, posto sam bio u guzvi a imao sam novu Slovenacku pumpu, uzmem da je namestim kad ono medjutim, fali mesta, smeta usisna grana na motoru i ne moze da naidje na brenzone, fali 5mm.
(Rakovica 47 je u pitanju)
Raskopam pumpu kad imam sta da vidim, parcad zice kao od celicne cetke se pozabijala u membranu, odakle u gorivu nemam pojma, kante su sve ciste i uredne bile od nafte, i pre sam ih uvek koristio samo za naftu.
Imao sam i novu membranu pa sam resio problem.
Kasnije sam menjao na R65 ac pumpu, i ta Slovenacka je na nju odgovarala.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока