Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
peto1 je napisao(la):edmon je napisao(la):Ima covek pravo da trazi koliko hoce, a da li ce dobiti...........
Tacno tako a ko je nezajezljiv moze da proda 1-2 komada nekom nesretniku koji se ne razume u kunice i da se smeje u saku kako ga je navukao. Hylla kunici su po mom misljenju vec prevazideni sa pojavom Panonskih belih koji su i mesnatiji i brze napreduju nego Hylla. Za 40 dana ni sa kompresorom ne moze da ga naduva na tu kilazu. Danas sam klao panonce ocisceni bez glave svi preko 2kg. Izmedu 2,2 i 2,5 Ako ne verujete pitajte clana foruma koji je bio kod mene i vide o svojim ocima. szeki-telep je zivi primer da posvedoci. A kunici su 92-93 dana od okota. Ako on ugoji za 40 dana ja cu ga zivog pojesti.
beli orijas je napisao(la):peto1,pa ti si pomenuo panonce u temi koja je namenjena drugoj rasi i sto ti to nisi tj tvoje panonce od 10 kg ociscene u 3 meseca pomenuo u temi namenjenoj istoj rasi