Korisnik1787
Član
- Učlanjen(a)
- 29 Dec 2009
- Poruka
- 3.649
Prodali su dosta traktora i sve ih odrzavaju u garantnom i van garantnom roku i glavni servis za SAME traktore nije u Nemackoj nego u Italiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
na tom menjacu su sinhroni stradali, i verovatno jos nesto usput pokidali... kvar je iznosio 6000 eura, a sta su mu radili, to neznamo...dragan82 je napisao(la):ja ne verujem da je menjac kostao sa sve ugradnju 6000e. ovte kostaju toliko samo polufe i kardan napred. pa plus ugradnja. ocu reci da je menjac mnogo, mnogo skuplji. samo ovde na zepadu. kad urade generalnu na motoru ini remont menjace. oni kazu" on je nov" to je mene bunilo u pocetku, a sad sam se naviko na to sto kazu "novo"
Ne, nismo se uspjeli dogovorit oko cijene, ipak je to 20-tak godina star traktor i... Slikano je u CH kod Locarna 80tak km od Lugana.dragan82 je napisao(la):lep je ovaj Hurliman sto ste ga vi slikali. po fotografij vidim da ste ga nasli kod nekog stranca koji se bavi trgovinom auta. da li je sada u vase vlasnistvo ili ne?
Jok, 11000chf tražio, spustio na 10000 al i dalje mi to nepaše, kad zbrojim transport, carinu i papirologiju...dragan82 je napisao(la):sigurno ga cenio 20000chf.