Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ih hranim prosejanom krupnomlevenom prekrupom jer zrnu odgrizu srce a ostalo nejedumityoo je napisao(la):Posto zecevi disu samo na nos, mogu da udahnu prekrupu i lako dobiju upalu koja se tesko leci i moze da ima smrtni ishod... Niposto nemoj da ih hranis prekrupom!
I ja imam isti problem... Moracu da probam tvoj recept!ivanhoe je napisao(la):Ja ih hranim prosejanom krupnomlevenom prekrupom jer zrnu odgrizu srce a ostalo nejedumityoo je napisao(la):Posto zecevi disu samo na nos, mogu da udahnu prekrupu i lako dobiju upalu koja se tesko leci i moze da ima smrtni ishod... Niposto nemoj da ih hranis prekrupom!
nakvasi i nemas problem a opet dobro jeduPoP ZmaY je napisao(la):da li kunici-zecevi (ne kapiram razliku) mogu jesti prekrup ili tako praskastu hranu? jednom prilikom je moja sestra dala im prekrup, vidim zivi su ali sam se bas bojao da se ne uguse...