Hitno , kako da resim problem?

Taj problem se javlja 30% i to samo kad hoću da izbacim iz brzinu inače ne.
 
Spominjete komp za traktore.I oni se kvare pa nastaju i problemi naročito s parama jer su skupi .Možda ne bi bilo loše da mi pošaljete slike tog uređaja i ako može da se otvori spisak delova,integralaca i tranzistora i dioda i šta piše na njima .
S obzirom da posedujemo opremu za skidanje i lemljenje svih vrsta BGA čipova verovatno da možemo da u jednom broju kvarova budemo od pomoći samo da znamo tipove integralaca.
Takođe ako neko ima električne šeme veza na novim traktorima ubeđan sam da ponekad možemo biti od pomoći,sa
stručne strane.
 
Golub je napisao(la):
Samo jedno pitanje. Ko bi hteo da postavi diagnozu mom zmaju. Ferguson 539 starost 19 godina ja sam prvi vlasnik fenomenalno je očuvan, a i dalje ga negujem samo me zeza po neki put menjač kad hoću da izbacim iz brzinu vrlo teško izbaci i moram da upotrebim koleno. Ili kad mu se to desi više puta mu dam jak gas i on negde opusti.Takođe kad dođe do toga iako sam nagazio kvačilo on polako ide i onda nema šanse da se izbaci. Kvačilo sam štelovao na hiljadu i jedan način i opet isti simtomi. Jel to može da se izleči i ako može kako. :sta:
Los ti je lezaj u zamajcu pa zavisi da li zablokira ili se okrece.
 
Leeleee, pa šta sad. Moram da prepolovim traktor pa da zamenim, nemoj samo to da mi kažeš. ::samo bes::
 
sto se tice lampe na mf ja imam slicna iskustva sa Claas mc cormick jd cat ali ne i sa mf senzor za zaprljanost filtera je protocan i u sebi ima magnetic ulje prolazi kroz njega jako mala kolicina i zaprlja ga sve radi a lampa oci vadi
izvadis senzor obicno sa cela ima mali inbus ili torx cep izgleda kao mala caurica unutra torz a okolo navoj m8 kada ga izvrnes ima feder pa ima magnet izvadis feder i magnet iza magneta imaju dva kontakta koja nemogu dirniti magnet ali cim se on zaprlja dotakne njih na magnet se uhvate male cestice kao grafitna mast ostvare kontakt sa iglicama i eto ti smrti za oci
sve operes u nafti ili benzinu sastavis i teraj
 
Nazad
Vrh