Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zbog terbutilazina moze ali malo teze zbog Nikosulfurona i Rimsulfurona!Da li sme hirosima u osmom listu?? Naj vise pitam zbog terbutilazina.
Kako moze biti rezistentan odjednom svuda...REZISTENTAN.
Ja cu ti dati odgovor na ovo pitanje vrlo brzo.Kako moze biti rezistentan odjednom svuda...
Ima njiva gde kukuruz nije bio 10 god ... sejana soja i psenica i tu rezistentan na nikosulfuron...
Vise sumnjam na aktivnu materiju...tj. njen kvalitet
Tuko sam ja kod koperanta sa ekvipom a pre tog sa riniko puna doza i ništa, rezistentan, problem je što su sulfonil uree rizomski sirak samo suzbijale a ne i ubijale i tako je vremenom bacao seme i džaba što se vodilo računa o plodoredu kad se taj isti sirak nije uništavao 100% u sledećem usevu no je i dalje bacao seme, inače sulfoniluree su već 30 i više godina u upotrebi, osnova ista samo nazivi drugi, Banat prednjači sa rezistencijom jer ljudi moraju da "seju" i u monokulturi kukuruz ali nažalost ovo nas čeka i u soji, suncukretu, repi.... zato što ponavljamo iste greške, prskaj da ubiješ korov načisto.Da li je neko probao da prska baš sa originalnim Motivelom da uporedi?Generike koristi većina jer su dosta jeftiniji a kako ne rade ništa skupi su u svakom slučaju jer ne rade ništa.