Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zbog terbutilazina moze ali malo teze zbog Nikosulfurona i Rimsulfurona!Da li sme hirosima u osmom listu?? Naj vise pitam zbog terbutilazina.
Kako moze biti rezistentan odjednom svuda...REZISTENTAN.![]()
Ja cu ti dati odgovor na ovo pitanje vrlo brzo.Kako moze biti rezistentan odjednom svuda...
Ima njiva gde kukuruz nije bio 10 god ... sejana soja i psenica i tu rezistentan na nikosulfuron...
Vise sumnjam na aktivnu materiju...tj. njen kvalitet
Tuko sam ja kod koperanta sa ekvipom a pre tog sa riniko puna doza i ništa, rezistentan, problem je što su sulfonil uree rizomski sirak samo suzbijale a ne i ubijale i tako je vremenom bacao seme i džaba što se vodilo računa o plodoredu kad se taj isti sirak nije uništavao 100% u sledećem usevu no je i dalje bacao seme, inače sulfoniluree su već 30 i više godina u upotrebi, osnova ista samo nazivi drugi, Banat prednjači sa rezistencijom jer ljudi moraju da "seju" i u monokulturi kukuruz ali nažalost ovo nas čeka i u soji, suncukretu, repi.... zato što ponavljamo iste greške, prskaj da ubiješ korov načisto.Da li je neko probao da prska baš sa originalnim Motivelom da uporedi?Generike koristi većina jer su dosta jeftiniji a kako ne rade ništa skupi su u svakom slučaju jer ne rade ništa.