SG Hidraulika
Novajlija
Dobro veče. Zovem se Saša i inženjer sam hidraulike. Bavim se prodajom, proračunarima i konstruktivnim delom za ugradnju i za prvu ugradnju hidrauličnih komponenata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Postovani mozete li mi pojasniti hidraulicni razvodnik kod imt 560. Kupio sam razvodnik sa dvije rucice za omotac bala. Uz to sam dobio tri creva. Dva sa izvodima za omotac ali ne znam gde da spojim trece. Proizvodjac mi je objasnio na razvodniku gde se kaci ali nije mi objasnio na traktoru gde se kaci. Bio bih Vam zahvalan da mi odgonetnete to pitanje. Hvala unapred i lp.Dobro veče. Zovem se Saša i inženjer sam hidraulike. Bavim se prodajom, proračunarima i konstruktivnim delom za ugradnju i za prvu ugradnju hidrauličnih komponenata.
Dobar dan,Postovani mozete li mi pojasniti hidraulicni razvodnik kod imt 560. Kupio sam razvodnik sa dvije rucice za omotac bala. Uz to sam dobio tri creva. Dva sa izvodima za omotac ali ne znam gde da spojim trece. Proizvodjac mi je objasnio na razvodniku gde se kaci ali nije mi objasnio na traktoru gde se kaci. Bio bih Vam zahvalan da mi odgonetnete to pitanje. Hvala unapred i lp.
Poštovani,Dobar dan,
Pokušaću da Vam pomognem. Ima dosta različitih tipova razvodnika. Ostaviću Vam br.telefona kako bi se čuli. Mislim da ćemo lakše rešiti problem ako se čujemo nego se dopisivati.
063/8681008