Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakav je Subaru? Prvi put sam ga uzeo....je l ga prskas orgigi sa Express ili mogu one kopije standardne tbm?Ove godine pola Subaru pola Michigan..
Nije los, imao sam ga 2 puta prethodnih godina. Nikad nisam koristio origigi express, TBM ili Detektor sasvim lepo zavrsavaju posao a jeftini su.Kakav je Subaru? Prvi put sam ga uzeo....je l ga prskas orgigi sa Express ili mogu one kopije standardne tbm?
Ja sam uzeo mont+terbisCime prskati amzoniju na crno posto kazu da je konvencionalni hibrid.
Послато са 2407FPN8EG помоћу Тапатока
Isto tako kao prošle godineJa sam uzeo mont+terbis
Nije los, imao sam ga 2 puta prethodnih godina. Nikad nisam koristio origigi express, TBM ili Detektor sasvim lepo zavrsavaju posao a jeftini su
Koristio sam ga vise puta i psenici nista ne fali i ne vidim zasto bi.Ja se Plašim staviti Mont zbog pšenice kao naredni usev.
Mislis na prvi tretman kad suncokret poceo da nice a nije nikao sve ,a njiva pocela da zeleniMože 2 puta u maks. dozama.Radio sam više puta, prvi redovan tretman kad su korovi pogodni, uzrast suncokreta ne gledam a drugi tretman kada idem sa Viballom pa ubacim i express da reši nove ponike korova.
2 puta po 20 gr po jutru? mislis na te doze?Može 2 puta u maks. dozama.Radio sam više puta, prvi redovan tretman kad su korovi pogodni, uzrast suncokreta ne gledam a drugi tretman kada idem sa Viballom pa ubacim i express da reši nove ponike korova.