Nije u tome fazon ja mislim sto se tice jeftinijih varijanti voznje ali sta mislite onako globalno kad se pogleda kuda bi to dovelo da puste elektricne automobile i na vodu ili kombinacije koje su 80 puta jeftinije od trenutnog goriva? to povlaci sve,servisi vise nisu isti,bezinske pumpe mnoge bi se mogle gasiti trziste bi opalo,naravno to se nebi desilo odma ali u nekom jako bliskom roku zato se to sve koci bar po meni...
Isto pogledajte sada drzavnu zemlju ljudi koji sus e oparili u zadnji par godina neki sve gaze djonom da dodju do nje placaju cifre da realno 1 covek sa 150 ha i velikom arendom isti profit ima kao i jedan covek sa 30 ha i malom arendom,ali ajde to na stranu povucice to pitanje privatnih arendi,povucice pitanje drzave sto da daje subvencije ako neko moze da plati tolke pare,nazalost to nema veze s realnoscu i sami sebe ljudi zakopavaju....Samo mi nismo u mogucnosti da to zaustavimo dok je ono na nekom visem nivou tipa drzavni nivo uticanih drzava i ne moze se tu puno uraditi jer je prostor malen,previse malen.Ovo je neko moje misljenje koje ne znaci da je ispravno,ali eto.