Herbicidi u suncokretu

Kada ste najranije prskali sa Tribenuron-metilom suncokret, imam nesto tek progledalog suncokreta divljeg i neke sirokolisne onako nekih 30% parcele, pa sam odlucio da se ne vozam sa totalom reko skinuce ga kesica, ali je tek posejan pre 2 dana, pa reko da vidim da l cu se provuci?

Nema potrebe pojačavati ni original ni kopije u prosečnoj njivi.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Suncokret mi je kilavo nicao i ima ga od onog u fazi kotiledona do lepih primeraka sa dva tri para stalnih listova. Najavljeno je cele sledeće nedelje promenljivo sa čestom kišom nzm da li bi smetalo da se sad isprska ili da čekam nakon tih padavina?

Da.li je mnogo da sad idem 30gr po jutru hilux tbm,ima bas mnogo ambrozije ,posto na crno je slabo delovala bez kise i posle koliko vremena mogu vibalom da ga ospricam?

Mi već par godina koristimo 30gr/kj zbog čička i abutilona, doza od 30g/ha slabo radio abutilon.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vibalu sam svakako resio da idem,samo me interesuje posle koliko vremena mogu da idem sa njom posle TBM,danas bi odradio TBM sledece nedelje kad vreme dozvoli uskolisne pa bih onda vibalu radio,spartanje i prihrana ce i ici.

Nazad
Vrh