Herbicidi u suncokretu

Koliko vremena je potrebno biljkama da usvoje kletodim, tj. ne sme da padne kiša posle prskanja?

Koliko razmaka mora biti izmedju prskanja sa Fusilade-om i expresom? Odradjen tretman Fusilade-om u subotu.

Koliko razmaka mora biti izmedju prskanja sa Fusilade-om i expresom? Odradjen tretman Fusilade-om u subotu.
Pisalo se dosta o tome, navodno bi trebalo par dana razmaka, ali ljudi su isli od toga do jedo za drugim bukvalno u dva prohoda ili par sati....neki cu cak i mesali hemiju (ne znam za navede ali za sirokolisne + uskolisne) imas postova o tome....ja licno kada imam vremena ostavim par dana razmaka, ali ako ne kao kao ova recimo sto je cupava sa uslovima idem isti dan

Drugari jel puno 90gr TBM-a na 1.5h odjednom? Pre 2 ned. skoro da i nije bilo korova a sad je ardala.U guzvi sam malo s vremenom pa bih ovako pojacan tretman odjednom.Znam da je pisano da express trpi dosta vece doze TBM-a al opet sta znam da ne preteram.

Od ove godine zabranjena je aktivna materija S-metolahlor pa će biti avantura sa zaštitom suncokreta od trave.Preporučuju mi Gardo Sun za koji nikad nisam čuo...tretira se na crno max tri dana iza sjetve.Jel radio neko sa ovim preparatom

Teoretski može, a u praksi je još januara rasprodat u veleprodajama.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh