Herbicidi u suncokretu

S-metahlor(0,5l/ha)+ terbutilazin(1l/ha)+ Racer (1l/ha)
na preklopima je dobio maloo i suncokret ali ništa strašno ...
20250503-102101.jpg

Ja radio neki dan fargo ekstra 0.5l po ha eno ga sirak pocrveneo sav

Poslato sa NAM-LX9 pomoću Tapatoka

Pisao je član @Boderlica da samo kletodim u duploj cini mi se dozi suzbija trsku. Tako da za sve postoji rešenje. Nek se javi pa nek kaze.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Da li vredi flekovati njivu TBM om, tj po 6 vrsti do komšija, najviše ima samoniklog suncokreta i na jednoj parceli čička, korovi su poveći ponaručito suncokret samonikli ?

Javi se Boderlica ponekad, lajkuje i to je to, a baš je imao dosta korisnih saveta i razmišljanja. Voleo sam da pročitam njegove poruke, e sad kome se neka sviđa ili je protiv, ko će ljudima ugoditi.

Da li vredi flekovati njivu TBM om, tj po 6 vrsti do komšija, najviše ima samoniklog suncokreta i na jednoj parceli čička, korovi su poveći ponaručito suncokret samonikli ?
Ja sam flekovao pre dve godine, bilo palamide na državnoj njivi straota. U žetvi ne bila tek po koja palamida

Javi se Boderlica ponekad, lajkuje i to je to, a baš je imao dosta korisnih saveta i razmišljanja. Voleo sam da pročitam njegove poruke, e sad kome se neka sviđa ili je protiv, ko će ljudima ugoditi.
Ima trenutno zabranu pisanja koliko znam ali je tu, ne znam kad mu istice zabrana ali prati desavanja i verovatno ce se vratiti pisanju kad to prodje.

Nazad
Vrh