Herbicidi u suncokretu

Sa kolikom dozom tribenuron-metil prskate expres suncokrete?

I opet mu prodje ambrozija iako bude kisa. Cena tu negde kao Vibala i opet mora Vibala na kraju da radi.
Prosle godine prskao 25gr/Ha tribenuron metila i smanjenu dozu viballe 0,4l/Ha zajedno, zadovoljavajuce.

Kako ide imazamox i viballa zajedno, koje doze , gledao naucni tekst bugara, nesto probali ali po njihovim testovima prvo imazomax 0,6l/Ha , a onda poslije 10 dana viballa 1l/Ha sto mi dodje puno viballe ako je vec lpristen herbicid koji ima ucinak na sirokolisne korove.

Kada smo radili bio je 2 par listova, treba odraditi do treceg para lista. Prinos kao i na drugim parcelama gde je radjeno normalnim dozama. Gledali smo da nam ne prerasti taj samorasli i gadjali ga dok je bio mali i ubrzo druga doza da se ne povrati, inace nema spasa nema ni zetve.

Poslednja izmena:
Pozdrav, imam jedan problem godinsma sejem suncukret kondi ove godine sam prešao na bakardi i pojavio se samonikli suncukret? Kako ga rešiti? Pisao sam sindzenti rekli su listego pro, koja su vasa iskustva?

Pozitivna su iskustva sa Listegom Pro, jedino je cena velika spram ostalih imazamoxa...

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh