Peet
Član
Ja sam koristio svuda po 1 lit./kj Terbisa. Mont ne koristim jer kasnije cu prskati sa drugim preparatima za uskolisne korove.Koju maksimalnu dozu s metolahlora i terbutilazina primeniti na peskovitom zemljištu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam koristio svuda po 1 lit./kj Terbisa. Mont ne koristim jer kasnije cu prskati sa drugim preparatima za uskolisne korove.Koju maksimalnu dozu s metolahlora i terbutilazina primeniti na peskovitom zemljištu?
Koliko stavis Totala po Ha?Radio prethodne 2 godine sa Gardoprimom i bilo perfektno,posle korekcija sa Granstarom.
Ove godine ide Terbis+total
Sve po 0,5 po jutru i nema problema a uništi sve širokolisne.Ja zbog straha za psenicu idem 1l s metolahlora i nisam imao problema. A drzi muhare pod kontrolom, sirak sjebem kasnije.
Olalija, da li mislis i na terbutilazin 0,5 l/kj i fluorohloridon 0,5 l/kj?Sve po 0,5 po jutru i nema problema a uništi sve širokolisne.
Terbis+S-metolahlor+girasolinOlalija, da li mislis i na terbutilazin 0,5 l/kj i fluorohloridon 0,5 l/kj?
Da li mislis da moze da se prska da bi se unistio samonikli ekspres ili sta?Da li ekpres hibrid suncokreta moze da se prska sa hemijom za clearfield?
Ne vidim zasto bi to radio kad je ekspres tehnologija daleko jeftinija varijanta, ali da znas da i ako ga oprskas Pulsar i ostali Imazomaksi nece unistiti ekspres hibride.Ni slučajno.
Slobodno kopijama, godinama radimo njima.Da li je cena 3000 din za Express 50SX ok? Kako su se pokazale kopije Expressa?