Član Baderljica ga koristi u soji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo udri.Jel.može konvencionalni bilo koji hibrid da se piči svom mogućom hemijom za sirak bez razmišljanja
Hoće li se oporaviti? Palo u dva dana 46 stvorilo beton.Što da ne, teže zemljište, manji procenat humusa , lepa pokorica što znači da je bilo i lepe kiše, idealna kombinacija.Nego pogledaj da žičar ne njaka koren pošto su rubovi sasušeni, čisto onako da izbaciš tu mogućnost.
Ja sa njim uvek idem 1lit po kj i bude dobro, ako ga neubije sa 1lit neće ni sa 1,3, neprskaš ti 2m sirak, mene više brine ova suša i hoće i dalje da bude hladnjikavo a sirak je kurva.Imam 10kj gde mi je dobro izasao rizomski sirak, suncokret 2 para stalnih listova i moracu prvo da radim uskolisne pa posle par dana sirokolisne.
E sad,imam 10L Focusa kuci i ne znam da li ce ta doza biti dovoljna?Citam u preporuci pise 1.5-2.0L po ha za rizomski sirak, a ovo moje izadje 1.75L/ha