Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kloki je napisao(la):šandor je napisao(la):Uzeo sam SLEDOR 1500 din/l i BENTAMARK 830 din/l . Doza je 2.5 dcl sledor + 1.4 l bentamark po kj .
tu kombinaciju su meni preporučili ali to ne uništava ambroziju
Pa i nije toliko samonikli,nego se neko zabunio pa mi je jednu parcelu u banatu koja je bila spremljena za soju, posejao suncokretom, i podrljao.... Tast je na to posejao soju, jer se nisu videli nikakvi tragovi setvew, i sad niče zajedno soja i suncokret!Branko je napisao(la):Uništiće ga bilo koja od već navedenih kombinacija.
Problem sa samoniklim suncokretom je što on niče kao sirak, tokom celog vegetativnog perioda.
zorancile je napisao(la):Tu bi moglo biti dve žetve...
Jedino ako neko dotle izmisli kombajn sa dva bunkera! Pa da može odjednom vršiti....zorancile je napisao(la):Tu bi moglo biti dve žetve...
Gde? Adresa, telefon moze i na pp.šandor je napisao(la):Pulsar može da se nabavi za sad malo ispod 3000 din . Ali rekli su mi da ne žurim sa kupovinom herbicida