MOMOSARIC
Član
Da ali netreba velika doza a čičak niče u etapama , pa zato prvo metribuzin na crno pa split tj 2x po pola corum , a što se tiče čička i sam bentazon ga sprži samo tako i manjim dozama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel sme rampa u klijanju sojeОве године где има амброзије иће рампа у комбинацији са бентазоном остала хемија не помаже пуно једино на црно али за то си закаснио...
Koliko si platio sencor? Ja dan pred ovu kišu prešao metribuzin + total i onda palo 29 litara kiše. Nadamo se lepom rezultatu...Juče uzeti Sencor plus,Radivan,Harmony i Kletox.Hteo Rampu ili Gamit ali ih nema.Parcele nisu problematične pa se relativno lako borimo sa korovima.
Pre svega nisi rano pospremao, ali nebitno kad si vec spremao , bitno je to da nisi trebao posejati.Ja sam ga najebo ove godine sa ambrozijom.Plan je bio da se prska totalom,rano sam spremao 24 marta,pa da cekam zadnji momenat.Setva je bila 8 aprila.Sad sta raditi cim ugreje ima da grunu korovi,a soja ce tek da nice.
Sta predlazete?
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka