nesto2
Član
Obavezno simfoni u malko jacoj dozi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni je covek iz Basf-a rekao da nakon Coruma sacekam 5 do 7 dana pa da prscem da Focus Ultra[/QUOTE
Dobro ti rekao, imozomaks će rizomski sirak depresirati (šokirati pošto deluje na sirkove uopšte) te neće usvojiti dobro preparat, zato treba napraviti pauzu između prskanja.
Samo dalje od njega,Azil,Fusilade-mrtav rizom.Šta mislite o polovini doze kletodima,gde ima sirka u drugom splitu sa Pulasarom,Promonyem,Savazonom?
Mozes mu oprskati sve u jednom prohodu,ali,jedan preparat moze da umanji dejstvo drugog preparata i obrnuto.Ja treba coveku da oprskam soju i sad ovi u poljoapoteci kazu ni slucajno mesati herbicide za sirokolisne i uskolisne i ajde sad ti objasni ljudima zasto to nesme ispada da hocu da ih preveslam da im naplatim dva puta prskanje!
Ja treba coveku da oprskam soju i sad ovi u poljoapoteci kazu ni slucajno mesati herbicide za sirokolisne i uskolisne i ajde sad ti objasni ljudima zasto to nesme ispada da hocu da ih preveslam da im naplatim dva puta prskanje!