cicimoric
Član
evo ga:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam ga jos video ali me je danas zvao poznanik koji je nosio na analizu i dobio je rezultat da to sto se nalazi u ambalazi nema nikakve veze sa Pivotom. U pitanju su kante od 10 litara bele boje.
Eurolightning je kombinacija pivota i pulsara. Ima ga na trzistu po 4000din/l sam imao ponudu.
Pivot je takodje zuta kanta. Sad ne mogu da nadjem sliku na netu na brzinu....
Ово није на руском већ је на украјинско, језику. Значи украјинци подваљују....
- - - - - - - - - -
Види се јасна разлика између руског и украјинског језика, а то је слово И (једно је ћирилично, а друго латинично), а ко зна руски језик, тешко да може да разуем у потпунсоти украјински...
Meni je bilo cudno sto Bojcetic kaze da je kombinacija Pivota i Pulsara a na kanti pise Clearfield. Kako? kad Pivotom ne mozes prskati suncokret! Potom sam primetio razliku, nije Imazetapir vec Imazapyr!
Tada i ja sam nekih 7 kj razbio Pivotom kojim je taj izvesni Dolinga iz Grebenca uvalio direktno Delti, odnosno prodao im aktivnu materiju za Pivot a u tom sadrzaju je bilo i delic Glifosava.Poznata mi je ta prica o tom famoznom pivotu radio je i osnovni sud u Beloj Crkvi bio sam srecni ucesnik tih dogadjaja kolege iz Grebenca verovatno bolje poznaju pakeraj iz njihovog komsiluka.Od onda sam nepoverljiv prema cudnim pakovanjima jer ono je bilo identicno samo sadrzaj se razlikovao ja sam bas iz velike gomile uzeo bas od toga par litara i rezultati su bili sjajni.U avgustu sve zuto i cisto.