Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo alali,nemoj škrtaritifala ljudi
Matiću gde u Vršcu?Pisao sam skoro da je Flupisor odličan.Uzeo sam ga i za ovu sezonu.2002 dinara litar u Vršcu.
Radis u splitu pola litere po kj. +das, stim sto sam ja drugi put isao prskanje po vrsti 0,25l/kj i ubacio simphoni...Colko sibate Coruma po jutru,ne Ha nego kj jel idete jedan tretman ili kako savetuju za Corum u splitu?
Coruma ti ode 1l po kj prosle god. je bio placen 3200 sa 1l dasa...Daj te mi neku jeftiniju varijantu da vidim kako izgleda.Sto kaze Dragan kad kalkulises Corum je dva u jedan ima i jeftinijih varijanti godinama sam radio sa njima ali bojim se rezistentnosti jel mi je soja u monokulturi dosta godina.
Ima dragane jeftinijih varijanti npr Oxon+Basagran,savazon itd,promony jeftinije je jbg a radi dobar posao.Nego da ja vas pitam nesto sta mislite koliko je potrebno godina da pocne da se javlja rezistentnost nekih korova na neke herbicide?To jest zanima me koliko ste godina koristili isti herbicid ili akt materiju na istim parcelama,ne bitno psenica,soja,kukuruz,suncukret akt materija je malte ne u svim tim herbicidima.