Herbicidi u kukuruzu

Izguglaj kako primenu tako i cenu. Usteda nije mala narocito na vecu kolicinu. Ja sam par godina najbolju cenu imao u ,,Hemoslavija''. U Vojvodini je sve jeftinije narocito hemija.
Da da nego ne mogu sve uzeti preko interneta zbog racuna, inace stigo mi je juce na 2400/1l 5l pakovanje, sa postarinom izašlo mi 2600/1l.

jel se vi to salite ili zaista ne znate koja je fora sa ekvipom jos od pre nekoliko godina?

brat bratu ima bar 4 godine kako su iz ekvipa smanjili materiju za sirak i od tada ide u paketu sa laudisom

e sad ako uzmes samo ekvip naravno da ti nece uraditi sirak a posto odavno vec nema REDOVNOG Ekvipa koji je ubijao sve vec samo ovog iz paketa,imate problem sa istim i zasto ne radi sirak nikako

Dobar laudis, komforan za sad vec prihvatljive pare.
Istina cista njiva isao sam Laudis 1.5l/ha i 1l/ha Terbutilazina nekog, po recima coveka koji registruje sve preparate kaze da su odlicna kombinacija.

Uzeo sam generik tog Laudisa od Rainbowa.
Prošle godine sam koristio njihov generik Sunward plus (zamena za Adengo).
Odradio je ekstra,nikakve trave u kukuruzu nije bilo.

jel se vi to salite ili zaista ne znate koja je fora sa ekvipom jos od pre nekoliko godina?

brat bratu ima bar 4 godine kako su iz ekvipa smanjili materiju za sirak i od tada ide u paketu sa laudisom

e sad ako uzmes samo ekvip naravno da ti nece uraditi sirak a posto odavno vec nema REDOVNOG Ekvipa koji je ubijao sve vec samo ovog iz paketa,imate problem sa istim i zasto ne radi sirak nikako
Foramsulfuron od pojave Equipa do sada . 22.5g/l .
Sta se mijenjalo?

Postao je sirak rezistentan na sulfonil urea herbicide (za neupucene svi nikosulfuroni, foramsulfuron, rimsulfiron)... na necijim parcelama jos uvek ga nema pa mozda odrade ok ali kod nas sulfurone ne koristimo evo ima 4 godine.

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Nazad
Vrh