Herbicidi u kukuruzu

Danas pitao u lokalnoj apoteci laudis 4000 l equip 2800, imam par parcela problematičnih moracu da uzmem ovu kombinaciju. Kojom dozom smem da idem ova dva preparata u kombinaciji puna doza oba ili da smanjim

Danas pitao u lokalnoj apoteci laudis 4000 l equip 2800, imam par parcela problematičnih moracu da uzmem ovu kombinaciju. Kojom dozom smem da idem ova dva preparata u kombinaciji puna doza oba ili da smanjim
Prvo sam narucio laudis za 3200, posle otkazao i nasao za 2500 lit. Sve orginal pakovanje. Nemoj da te sisaju za 4000 litra bezveze....

Ambrozija, dosta poponca i muhari imam. Cini mi ae da je prosle godine ponegde rim+nik propustili muhar.
Čime ga otresti...

Али само док има кише. Увеличај слике из ове поруке, може да се наслути колико има мухара, уживо је још горе, зато сам правио ову комбинацију. Види колики је кукуруз а тек је пала прва киша после сетве. Хоћу рећи да сада на црно не би било помоћи.

Ове године мухар је доста рано кренуо а брзо растао. У каснијим прскањима сам се коцкао са само Астридом за усколисне, јављали кишу па се надао да ће изоксафлутол да се активира а да ће тиенкарбазон-метил да га начне. Да не испуцам одмах сулфуроне.

Исто и са чичком ове године, кукурузу тек излази трећи лист а чичак већи од кукуруза. И то спремљено на дан сетве, кукуруз посејан у влагу, толико брзо је чичак порастао. Ту сам ишао Астрид и пола литре Пламена, тј. дикамбе.

ja sam sve radio na crnoal nema kise pa nevredi a sad od ponedeljka popravni sve parcele mora ici laudis tj kopija od reibowa posto nema rizomca nista pa se nadam dace odraditi i kinez

Izguglaj kako primenu tako i cenu. Usteda nije mala narocito na vecu kolicinu. Ja sam par godina najbolju cenu imao u ,,Hemoslavija''. U Vojvodini je sve jeftinije narocito hemija.

Nazad
Vrh