Herbicidi u kukuruzu

Juce sam prskao Prizerom, bilo je 6ha i 5l prizera sa Florasulamom + 1 litra obicnog Nikosulfurona, lane je lepo odradio sav semenski sirak.

Da li bi moglo da se ubaci sa dikambom i Medeye sad kad budem prskao taj konjski kiseljak? Kukuruz je 4-5;list.

A znam da ide.Ostalo mi pa da iskoristim.To bi isla mala doza.Prskao na crno sa njom pa nesta gledam da bi bolje bilo da sam u trecem listu prskao jer bi mogao sad taj kiseljak unistiti jednim prskanjem tj.dodavanjem dikambe sa Medeyom a sad se mora korekcija.Na jednoj parceli ima i muvara.Tu cu nekim rimsulfuronom.

A znam da ide.Ostalo mi pa da iskoristim.To bi isla mala doza.Prskao na crno sa njom pa nesta gledam da bi bolje bilo da sam u trecem listu prskao jer bi mogao sad taj kiseljak unistiti jednim prskanjem tj.dodavanjem dikambe sa Medeyom a sad se mora korekcija.Na jednoj parceli ima i muvara.Tu cu nekim rimsulfuronom.
pricinpal ima u sebi dikambu rimo i niko sulfuron može do 9 lista

Dali je neko koristio tembor (zamena laudisa)? Kako ste zadovoljni?

Sent from my 2201117TY using Tapatalk

Gde piše da terbutilazin može do osmog lista? Ja sam ga ove godine izbacio, jer je kukuruz 5-6 listova.
Ranijih godina sam dodavao 0.6l/ja terbisa
Cela hirosima u principu prolazi do 8. lista u praksi, ne pise tako na flasama hemije ali u praksi se pokazalo da moze i do 8 lista ali nije preporucljivo jer u toj fazi i korovi prerastu.. tako da tu oko 5og lista ide najbolje..

Nazad
Vrh