Herbicidi u kukuruzu

Onda moram totalnim...ocigledno..hvala svima na svjetovanju.

Ja sam jednom prskao kukuruz na crno sa tezisom i nije bilo problema

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Posteno , samo.rizik postoji . Nije vrijedno kocke. Ima tu puno faktora,vremenske prililike nakon prskanja , sistem obrade, koji hibrid , uslovi u nicanju...
Bolje ne rizikovati.

Poslednja izmena:
Jel stavljate uree kad prskate totalom npr.koliko kad se trosi 180 l po ha ?Ipak total ce biti jer necu da moram kukuruz presijavati.

Ne rade lose uopste.
Malo cudne kombinacije Prizer odradi onaj manji sirak lepo, ali npr florasulam ga limitira do 5-6 pera da se uradi, radio neku kombinaciju njihova fabricka trebutilazin,nikosulfuron i 2.4d ako ne gresim eventualno dikamba isto 2 akt. materije za vece fenofaze i jedan zakuca za manje. Cudni spojevi za nase uslove.

Kažu da Prizer +Kasijus odrade extra, jeste da su iste aktivne marerije kao i kod naših poznatih herbicida, ali možda imaju bolji efekat.

Jel dodavao neko jos nesto uz Logan pre nicanja kukuruza? Ostalo mi dosta Monta od prosle godine, koliko sam istrazivao logan podrzava kombinaciju sa akt mat iz monta ali nisam nasao iskustva. Ako je neko mesao ova dva preparata koju je dozu monta isao uz Logan?

Nazad
Vrh