Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da si posejao žito ili ječam jesenas, sad bi posle žetve očistio parcelu od svakog rizomskog sirka totalom! A sledeće godine kada se seje kukuruz na strnine mora da rodi tonu više nego bilo koji drugi predusev! Za monsun aktiv smo ti čini mi se rekli da neće ništa uraditi, sad pripazi ako seješ strnine na jesen, monsun ima jednu aktivnu materiju koja zna da škodi pšenici ako se preklapalo negde ili išlo velikom dozom( imao problema jedne godine baš se videlo na preklopima prskalice ...)Zato druze jer jedino na kukuruzu imam neku racunicu da budem u plusu kada ga prodajem na dzakove na 35 din kilo...
Inace ako sejem jecam na 18 din ili psenicu na 20 din ja tuu nikakvu racunicu ne vidim kada sve stavim na papir,ili mi mozda racun ne ide dobro??
Voleo bi ovi sto seju jecam ,psenicu itd a nemaju svoj kombajn ,da mi obrazloze kalkulaciju zarade???
Sve si ovo upravu drug,samo ne razumem vasu logiku da izgubimm godinu dana da bi lepo ocistio njivu ???pa necu ja da zivim 500 godina pa da svaku drugu-trecu godinu bacim u vetar sa setvom psenice i jecma itddDa si posejao žito ili ječam jesenas, sad bi posle žetve očistio parcelu od svakog rizomskog sirka totalom! A sledeće godine kada se seje kukuruz na strnine mora da rodi tonu više nego bilo koji drugi predusev! Za monsun aktiv smo ti čini mi se rekli da neće ništa uraditi, sad pripazi ako seješ strnine na jesen, monsun ima jednu aktivnu materiju koja zna da škodi pšenici ako se preklapalo negde ili išlo velikom dozom( imao problema jedne godine baš se videlo na preklopima prskalice ...)