puna doza je 2 l ha...ako bi ponovio to bi bilo 4lPrskao sam sa Laudisom, puna doza i sve je očistio ali sada kreće nova trava. Kukuruz ima oko 10 listova, jel sme ponovo sa Laudisom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
puna doza je 2 l ha...ako bi ponovio to bi bilo 4lPrskao sam sa Laudisom, puna doza i sve je očistio ali sada kreće nova trava. Kukuruz ima oko 10 listova, jel sme ponovo sa Laudisom?
Mozda i nisu konkurencija ali bez obzira na to sto zatvara redove, sirak a i samonikli suncokret nastavlja sa rastom!Ja bi to ošpartao i ćao. On zatvara redove, korovi tu više nisu konkurencija.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Sirak i samonikli expres suncokret će nastaviti da rastu i posle još jednog prskanja laudisom.Mozda i nisu konkurencija ali bez obzira na to sto zatvara redove, sirak a i samonikli suncokret nastavlja sa rastom!
Ako ima sitnog sirka iz semena, zagrtanjem se sav zatrpa ..Sirak i samonikli expres suncokret će nastaviti da rastu i posle još jednog prskanja laudisom.
Špartač će jedan veći deo barem da poseče.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока