Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta mislite oće biti problema za kukuruz? Naime danas sam prskao prije nicanja (kako vi kažete na crno,kod mene je na sivo pošto mi zemlja nije crna) sa Merlinom i Acetohlorom. Kad je već bilo kasno vidim da je u jednoj njivi dosta kukuruza tek niklo. Oće li preživiti ili će ga spaliti?
Danas tesko da ima neki herbicid a da mu se aktivna materija ne pravi u Kini. Zbog opasnosti i ovi sa Zapada su izbacili hemijsku industriju daleko od sebe.Ja ću bataliti Talisman posle prošlogodišnjeg iskustva (pisao sam već o tome). A koliko znam i Talisman je od aktivne materije kineske proizvodnje.
@Dicki druze pa gde sad ima rizomskog sirka ?Ako se uzme da za rizomski sirak treba 3,5 do 5 L/H , zatim da verovatno nece biti nabavljen naj skuplji total, kao i to da me nece poslusati jer je skupo 6 L/Ha, ostaje 6. A smem da se kladim u 6 jevreja da ce umesto 6 sipati 5.
Rizomskog sirka nema logike da sad negde ima.