Pik u hirosimi za malo para jako lepo resava.
Isto ni Temdis nije nista uradio.
Isto ni Temdis nije nista uradio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma ja rizomac nemam čičak,muhar i po neki sirak iz semena racunam da ce da resiRešava Hirošima samonikli, mada mislim da bi dikamba najbolje rešila suncokret. Redovan posejan suncokret uvene ako ga omiriši samo ako nosi kad komšija prska dikambom.
@Pavle NI Rekao sam ti ranije da su loša iskustva sa genericima Laudisa, drugar, član foruma je koristio prošle godine i nije niste Aquila uradila rizomcu. Za semenac nisam siguran, ne sećam se
Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk
Osušiće se nadzemni deo, ovu godinu si rešio problem. Dogodine ćeš je ponovo imati na njivi u istoj meri.Nisam smeo toliko plašio sam se da bi klonuo kukuruz. Znam da ne mogu da je iskorenim sa 0,7 l/ha važno mi je da ne udavi kukuruz dok je mali.
Bice ona zelena i kad vrsis kukuruz na jesen.Nisam smeo toliko plašio sam se da bi klonuo kukuruz. Znam da ne mogu da je iskorenim sa 0,7 l/ha važno mi je da ne udavi kukuruz dok je mali.
Fluroksipir i tezis. Najbolje se ubija kad je najveca,u avgustu.Pik jel unistava poponac?Šta mogu da stavim od herbicida sa totalom da efikasno uništim ostrugu po jednom kanalu?
Ja prskao kolegi, kombinacija Aragoto+Rimex, mojom prskalicom..Jel neko radio ove godine aragoto od agrosave?
Kakva su iskustva?
Ja sam ga hvalio za ucinak prosle godine medjutim ove godine sam imao problem zapusavao mi je filtere .Kao neki griz se nakupi.
Produvaj filtere...Jel neko radio ove godine aragoto od agrosave?
Kakva su iskustva?
Ja sam ga hvalio za ucinak prosle godine medjutim ove godine sam imao problem zapusavao mi je filtere .Kao neki griz se nakupi.
Fluroksipir odlično uništava poponacFluroksipir i tezis. Najbolje se ubija kad je najveca,u avgustu.Pik jel unistava poponac?