Peet
Član
Nije mi jasno kako? Jer totalni deluje iskljucivo preko lista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
meni su ovu kombinaciju preporucili za suncokret posle sejanja a pre nicanja i tako sam odradio njivuZemljišni herbicidi deluju tako što se prskanjem formira film na površini koji "sačekuje" korov prilikom nicanja. Svaka priča o inkorporaciji je glupost.
mislio sam na kombinaciju acetosav + rezonmeni su ovu kombinaciju preporucili za suncokret posle sejanja a pre nicanja i tako sam odradio njivu
Pa valjda se podrazumeva da ne treba tretirati useve totalom!!! Ko je lud da pomesa total sa drugim herbicidima ako su usevi vec nicali??Total netreba mesati s ostalim herbicidima i tretirati useve ako su razvili list, a i ako korovi nisu razvili list total nema efekta.
Moze Acetohlor i afalon ili afalon koombi,moze stomp.Pozdrav vidim da imate dosta iskustva sa herbicidima u kukuruzu .Ovako mene zanima mozda je i glupo pitanje da li postoji neki preparat koji bi osim kukuruza postedeo i pasulj ili tikve nemam neku veliku povrsinu kukuruza pa sadim i pasulj zajedno ali moram kopati ili zagrtati .
moze, npr posle setve, a pre nicanja. Npr herbicid Deltazon
Placena jedna bocica 1850din, a idu dve bocice tj.2x200g po hektaru.Koliko si plaćao merlin flex po litri i koliko ga ide po hektaru?
Moze Acetohlor i afalon ili afalon koombi,moze stomp.