Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima li neka preporuka za divlji ovas u kukuruzu? Do sada sam radio uvek talismanom ali nekako ovas požuti malo boluje ali preživi i oporavi se. I to sam uvek išao gornjom dozom.
Juče obilazio baš je dobro nikao ovas pogotovo u tragovima iza kombajna ali je blato nije moglo da se udje. Planiram ujutru ako se prosuši
Imao sam isti problem na 80ari i resio nakon setve adengo plus total 3l po ha...Ima li neka preporuka za divlji ovas u kukuruzu? Do sada sam radio uvek talismanom ali nekako ovas požuti malo boluje ali preživi i oporavi se. I to sam uvek išao gornjom dozom.
Juče obilazio baš je dobro nikao ovas pogotovo u tragovima iza kombajna ali je blato nije moglo da se udje. Planiram ujutru ako se prosuši
Jel sme da se doda i terbisKomentarisao sam.
Moja kombinacija je 0.5l dikamba + 0.25 mezotrion
Naravno ali ne vidim svrhu sem stresa na kukuruzu.Izbaci ili plamen ili mezotrion i dodaj 1,2lit terbutilazina po ha.Sva tri ici apsolutno nije potrebno sta god da je sirokolisno na njivi.Jel sme da se doda i terbis
Drugar ima rasadnik ambrozije i palamide pa trazimo najubitacniju kombinacijuNaravno ali ne vidim svrhu sem stresa na kukuruzu.Izbaci ili plamen ili mezotrion i dodaj 1,2lit terbutilazina po ha.Sva tri ici apsolutno nije potrebno sta god da je sirokolisno na njivi.
Adengo + 24d. Izgled posle 4 dana od tretmana...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока