Ja nisam imao tih problema sa Mezotrionom.Jeste da je lepljiv katastrofa ali ništa spektakularno sa ispiranjem prskalice.Mešan je sa Terbutilazinom i Nikosulfuronom pa su mu možda pripomogli,ko zna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tri godine radimo sa mezotrionom nikad problema sa pranjem prskalice, 10 min i to je to. Sa kojim si radio? Mi smo radili sa turskim i galenikin Skaut.Posle mezotriona sam prskalicu prao 3 sata. Zato cu od sada prvo Mezotrion pa onda Laudis, pa potom drugi usev. Kada je mezotrion pa promena useva, odvojite pola dana za ispiranje.
Tri godine radimo sa mezotrionom nikad problema sa pranjem prskalice, 10 min i to je to. Sa kojim si radio? Mi smo radili sa turskim i galenikin Skaut.
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Drugar je isao mezotrion i nikosulfuron i omeksivac,eto ti ga sad.. sta sad mogu da očekujem od kukuruza kad nisam znao da ce biti toliko problema i da nikako ne sme da se mesa sa laudisom?
Da napomenem da hemije nije ostalo u prskalici samo nije dobro oprana..
Cime bi mogla da se uspori malo zubaca ?? Ima je mozda na jedno 10a od 70 kolika je njiva. Uzeo sam jednu uzoranu njivu i nisam znao sta ima od korova pa sam posejao kukuruz. Sad me iznenadila zubaca a nemam je obicno nigde na mojim njivama. Da sam znao da ima zubace posejao bih suncokret.