Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radim u 6 listuDo kog lista i koju max. količinu po ha ?
Može u splitu da se radi ali je pitanje zašto bi to da radiš?Da li sa aktivnom materijom Mezotrion, konkretno Scaut, moze da se radi u split-u tj dvokratno, na uputstvu pise da je dozvoljeno dva puta u toku godine ali ne pise nista za dvokratno, kao kod herbicida za uskolisne korove?
Jel radio neko kombinaciju Equip+mezotrion 480 g/lit. i koja bi doza bila i za jedan i za drugi u paketu???Nisu preterano prljave njive i nemam nekih specijalnih korova da napomenem...
Ja placao Skaut 4700din.Zato što Equipa imam od prošle godine doma, a kumić mi danas doneo Skaut po 5800 din. litru,pa ti izračunaj zašto neidem Laudisom...
Ja sam prekljuce isprskao sve kukuruze sa njime i juce sam isao na njivu i mogu reci da sam zadovoljan sirokolisne su sve obesile usi i popadale po zemlji,a sirak je bledunjav nebi to primetio za sirak nego do jednog komsije imam pola reda uzredak i tu nije poprskano moram ledjnom prskalicom oprskati tu je sirak modro zelen u odnosu na ovaj sto je isprskan.Jel koristio neko ovaj Sindzentin 'Milagro'. nikosulfuron je u pitanju, kako se pokazao?