Nemoj se igrati sa time.Rizikuješ drastično smanjenje prinosa.Imao sam takvu situaciju na jednoj parceli 2014 godine.Prskano 3 puta od sirka,sirku ništa ali zato kukuruz popušio fest što se prinosa tiče.Od onda nema više igranja sa hemijom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam jednu parcelu,8 jutara,sirka dosta,prvi put tretirao sa 1 l po ha nikogana,a prekljuce sa 1 l monsuna,drugi tretman,jer ga nikogan nije suzbio kako treba,kukuruz je u sestom listu,valjda mu nece vise skoditi,nego koristiti...
Sad videh sta sam napisao!!! Greska!!! Izvini!!! Monsoon puna doza od 1 l/kj ili prvi tretman O.5 l/kj + Mezotrion 0.1 l/kj ili 0.06 l/ha.Moonson puna doza + Mezotrion 0.6 po ha?
Ja sam ove godine mesao, zvao sam Bayerovog zasyitara i rekao je da moze.Dali je neko mešao Equip i Callisto? Ili je poželjno posebno?
Ako možeš naći od nekog grane za redno prskanje...možda je to sad najbolje rešenjeIšao sam sa punom dozom ali njiva je strašna. Samo na toj njivi je sirka puno. A ako bi išao sa polovičnom dozom? Šta mislite o tome. Moram da ga oprskam stvarno je strašno. Mislim da bi ga špartač samo ojačao.
Coloseum u 6 listu.Da li može ( u praksi ),teoretski ide do 5,bar tako piše
Dikamba najkasnije do 5 lista,i u praksi eventualno ako je šesti u točiru,ako je pun šesti pola doze a možeš ti opičiti i punu dozu,ti odlučuješ tvoj kukuruz od volje ti je...