Zrenjaninac
Član
da uskolisne korove samo uništava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Motivel je za sirak a sta ubija kalisto,jel ubija i ambrozijububiša je napisao(la):@banePA
Za sve herbicide uopšteno važi pravilo da se mogu upotrebljavati do petog lista kukuruza uključujući i ona prva dva.
Neki, na primer Motivel, Calisto mogu da se primene do osmog lista.
U ovoj temi imaš i herbicidne ogleda koju je dukej postavio pa sam možeš da pogledaš koji herbicid kako deluje.
Koji razlog je naveo protiv maistera?šandor je napisao(la):Danas bio da vidim šta da uzmem od herbicida ali još nisam odlučio , dabar sam sa gazdom poljoapoteke i ubedio me da ne koristim maister inače cena maistera kod njega je 1820 din /l .
abro je napisao(la):Koji razlog je naveo protiv maistera?šandor je napisao(la):Danas bio da vidim šta da uzmem od herbicida ali još nisam odlučio , dabar sam sa gazdom poljoapoteke i ubedio me da ne koristim maister inače cena maistera kod njega je 1820 din /l .