Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najverovatnije da ćemo uz acetosav ( za koji dan) dodati samo maton ili nešto slično (0,5 l/kj).Spremio sam total ali je maton jeftiniji .
0,5lit/h Monosana
Imao sam slicnu ideju prosle godine, bas zbog te razlike u ceni.. Kad sam se raspitao kod zastitara, rekli su mi da nikako to ne radim, jer preparati na bazi 2,4D negativno deluju na klijanac... Dobro se raspitajte, obojica![/QUOT
Provereno, jaca doza 2,4D steti klijancu ako padne kisa i spere u zonu semena, zato preporucuju ipak total za palamidu u ovoj uzrasti 2.5L kj za cicak 1-1.5L
Koristim 0.3mm dizne i utrosim 100l vode totalu netreba mnogo vode.kristal, koliko vode ides na ove doze :"total za palamidu u ovoj uzrasti 2.5L kj za cicak 1-1.5L"
Tako je i negledas koji list ima kukuruz po meni nema bolje kombinacije.I ja to isto radim.Ja kukuruz prskam ekvipom i laudisom vec godinama,jeste skupa kombinacija ali na kraju ispadne i najeftinija.
Neznam Miroslave ja je nesejem neka odgovori neko pametniji.Jer posle te kombinacije se može sejati repa?