Gume

Jel moguce da ih ima vise modela ...moj kolega uzeo BKT za rusa 82 zadnje isto ,ali kaze mali kramponi kao ...

Drugari, potreban savet. Hoću da kupim gume za Tomo Vinković 523. Koja je razlika između guma 6.00 16 i 6.00 16 D57, osim što kod ovih D 57 koje proizvodi Trajal piše da su za Tomo Vinković. I šta bi preporučili, kog proizvođača. Hvala unapred.

Вероватно шара и калуп није исти. Шта год узимао гледај да не буде јако тврда гума на додир.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

A ja sam skidajuci zadnju gumu sa fergusona napravio karanbol,udarim cekićom malo i po felni pa sada malo traktor ćopa i to me nervira,na koji način se može felna ispraviti..

Гума није добро налегла, па зато ћопа,издувај је смакни са фелне и намажи товар машћу или сапуном. Опет је надувај али пази како належе да лепо легне на цео руб.

Odokativnom metodom sve dobro stoji,ali meni se čini da desna felna ima problem zbog malo ulubljene felne,hteo sam zameniti obe zadje gume pa kad skidam da sredim i tu felnu.

Hoće ako traktor malo duže stoji da se gume deformišu pa kad se krene , u vožnji oseti se.truckanje(poskakivanje), u suštini svaka mašina traži eksploataciju s vremena na vreme.Vremenom se to izgubi i sve bude ok...Nije bezveze staro pravilo da se vozila koja se ne koriste na duži period podižu na klocnove...U praksi to niko ne radi...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh