Grla za izložbu - Fotogalerija

• Začetnik teme brundalo
  • Datum pokretanja
2wfvb86.jpg

Post je spojen: [time]1263588708[/time]

Bravo momci samo kad smo krenuli lepe slike i još lepša grla kačite sve što smatrtate lepim zanimljivim da i mi svi vidimo čime naše kolege raspolažu nekad je neko rekao jedna slika više govori nego hiljadu reči

evo i od mene još koja sličica

Fotografija-0188.jpg

Fotografija-0179.jpg

Fotografija-0190.jpg

Fotografija-0203.jpg

ojagnjeni 27.12.09 :ppozdrav:

Drage kolege,zovem se Dejan i apsolutno mi je drago da postoji nacin da i ovako kontaktiramo i kao sto rece kolega da usput ipokazemo sta ko ima.

Добродошао Дејане :ppozdrav:

П.С. Мислим да је беспотребно отворена ова тема јер већ има тема под називом "моје благо" која је одавно отворена и не видим разлог за две исте теме са различитим називима.

Dobro Velimire ako tvoje mišljenje deli i admin nek obriše ovu temu ništa loše nisam mislio otvaranjem ove teme i stvar u redu

2vkdjde.jpg

Mesanka F1,sjenicke i romanova,sa svojim blizancima F2 od romanova,kao sto se vidi kod crnog je samo rep za nijansu duzi od standarda za cistokrvno romanovo jagnje.Sa nekih 13,5 meseci dala je dvojke sto je direktan dokaz da romanova krv utice vrlo na plodnost,hranjena je normalno i pri takvoj ishrani do sada nisam imao dvojke od sjenickih njenog uzrasta,videt cemo dal ce odmah po odbijanju jagnjadi se opet pariti ili ce cekati leto i standardno vreme za parenje,inace majka joj je policiklicna kao i trecina stada,tako da bi trebalo to da nasledi,al genetika je cudna stvar

To je moj Milko, ali prodala sam ga, jer mi je bio prevelik. Sad živi u planinama sa 100 cura :D.

zivali-foto_10611947_10611959_11399327.jpg

zivali-foto_10611947_10611959_10612116.jpg

To je moj Vladimir, kad je bio mali, sad ni puno veči, samo puno debliji :haha:

zivali-foto_10611947_10611959_14930678.jpg

zivali-foto_10611947_10611959_15848210.jpg

A to je čudo života:

zivali-foto_10611947_10611959_15119461.jpg

pozdrav hercegovini,sto se tice nase drzave ona daje samo subvencije i podsticaje u odredjenim uslovima,npr. ako imas 50 koza onda tek dobijas podsticajpo grlu,ako vrsis sjetvu zitaricadobijes subvenciju ali terk oko 6 mjeseci posle sjetve,li to je opet od opstine do opstine
nertljanin je napisao(la):
Pet njih izgledaju jako dobro i moglo bi se reći da su ćiste rase a ove dvije su križane ali su dobro preuzeli burski izgled.
Nisam ih puno platio 100 eur uzeo sam ih u slavoniji

evo kod mene je danas počelo jarenje koza , i oodmah prva koza ojari 3 jarića

SDC10675.jpg

@zorami

Sve fotografije objedinjene na jednom mestu! Korišćen program ImageTitan, poslao sam ti danas Uputstvo kako se koristi! Molim, najljubaznije, ubuduće proveri da li postoji slična Tema-Naslov!

Tek sam sada video da su ovde slike duplirane, ali dobro za početak!
:ppozdrav: Maestro

:ppozdrav:
Post je spojen: [time]1267527246[/time]

urban je napisao(la):
lepa grla stvarno samo jel to kuruz pred njima i jel to nije mnogo
Da kukuruz je,od 3. nedelje kukuruz jedu koliko mogu,uvek je ispred njih. U pocetku dok su mali samo se igraju a vremenom se privikavaju na njega. Nikada ga nisu zeljni pa se nece prejesti! (naravno samo jaganjci)

Nazad
Vrh