MONTOYA
Član
Odg: GREJANJE U KABINI (TRAKTORA)
gde si stavio grejač,iznad šoferke?
gde si stavio grejač,iznad šoferke?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
to si u pravu dok sam bio u vojsci na vežbi u ( Slunju ) svi smo spavali na -10 u kombi busevima što su imali grejanje na vebaster. posle raspada vojske nije mi palo na pamet posetiti neki vojni otpad i tako nešto odkupitivelja imt 540 je napisao(la):ima nesto sto se zove vebaster to je naj bolji način grejanja u trakrtorima radi po principu peći na naftu
savke je napisao(la):ja sam stavio u moj imt 577 komplet grejac sa ventlatorom
od renoa 4-cokule
kako stotinak pre je novi bio 200 e pitaću ja brata mislim da je on kupio za kamion prošle godineKosjerac je napisao(la):Ti vojni vebasteri su glomazni pa ih je teško smestiti u kabinu a ponekad hoće da ubace i dim , imaju sada oni novi što su manje gabaritni i veličine su otprilike flaše od koka-kole dvolitarke, mnogo su bolji i lakoradniji a i nisu skupi oko 100-tnak evra, e sad jbg ko više radi traktorom zimi isplati se kupiti da se nemrzneš i da nedobijaš reumu u kosti.
To je moguće u kamionu ako vozač zaspi sa upaljenim vebasterom, a pošto je reč o traktorima ovde nema bojazni za to jer nećeš spavati u traktoru i ako se desi slučajno to prilikom rada onda si normalno budan i izaćeš napolje da te dim ne uguši. A to se dešavalo onim starim vebasterima, ovi novi sa elektronikom se ugase ako je neki kvar.velja imt 540 je napisao(la):znate da su vebasteri opasni ,cuo sam da se jedan covek ugusio u kabini jer se vebaster pokvario i ubaciocao gasove nastale usled sagorevanja nafte u kabinu