cerca
Član
Na Mutu original motor Kama diesel bez ikakvih prepravki(inace motor se odlicno pokazao)!!!sto se tice ulja vidi semering na spojnicki(proveri i lezaj)!!pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U mjenjač ide SAE 90, 2.8 litara.pozdrav svima,imam jedno pitanje,imam mutu gorenje dmb 8,dizel,ali nece da mi salta brzine lako,vec na silu,mora jace da se upre da bi ga ubacio,da li neko zna koje ulje ide u mjenjac,posto sam ga mijenjao jer mi je bio crkao diktung,pa sam usuo neko sae 90,koje je koristeno za bagere,e sad mi kaze majstor da to nevalja jer mu je pregusto pa slijepe lamele,ali kako usred ljeta kad je temperatura 40 i vise da mu to pravi problem
@veliki Probaj da našteluješ kvacilo na poluzi koja ulazi u menjac na nju ide sajla kada si skidao raštelovao se,saje 90 ide u menjac bar sam ja sipao i nema problema nikakvih .
@veliki Probaj da našteluješ kvacilo na poluzi koja ulazi u menjac na nju ide sajla kada si skidao raštelovao se,saje 90 ide u menjac bar sam ja sipao i nema problema nikakvih .
Nisam je još ništa dirao . Tek polovinom nedelje mogu da počnem ( nikako da stignem , posle ovih kiša sve se nagomilalo pa nikako da se ispliva ) U svakom slučaju kad budem počeo da je sređujem javljam se (inače baš je zapuštena - pokojni tast je sa njom radio puno , ali šurak od nje beži ko đavo od krsta )Jesi li probao podesiti kvačilo, djeluje mi kao da slabo hvata pa prokliže? Ili su jednostavno potrošene lamele pa čim se malo više optereti izgubi kontakt.