Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
DaPisac Rakijskog koda?
Skoro, ali još uvek ne.Penzioner?
Jel pripao i neki vocnjak u toj selidbi?Pola godine živim na obroncima planine Rudnik gde spravljam rakiju i uređujem manje imanje.
Hvala drago mijeZeleo bih i ovde da ti se zahvalim na odlicnoj i vrlo korisnoj knjizi. Rakijski kod. Nikad nisam pekao rakiju pre nego sam kupio i procitao knjigu. Od kako sam kupio kazan i primenio ono sto si napisao dobio sam tri zlata i tri velika srebra za svoje rakije. Mislim da je to veliki uspeh s obzirom na nedostatak iskustva.
Ne razumem?Može li da se naruči?
Pa moguće je, stvarno nisam razmišljao o tome. Samo sam hteo da čujem nešto o kosačicama.Можда је боље да сте поставили корисничко име са фејсбука.
Hahha jel ima tema o rakiji , hoću naravno, ali bez šećeraТребате Ви нама овде да се боримо са ''дединим'' ракијама...филованим са само мало шећера од репе....
Mislio sam na knjigu.Ne razumem?
Aha, izvini nisam shvatio. Može naravno 1450+dostava. Potrebni su mi tvoji podaci adresa i broj mobilnog i ja ti pošaljem ako živiš na teritoriji Srbije. HvalaMislio sam na knjigu.
Има тема, мало је и замрла... својевремено је и Бистрица био овде под другачијим форумским именом.Hahha jel ima tema o rakiji , hoću naravno, ali bez šećera
Šteta zs bistricu.gledao sam malo danas teme. Baš je zamrlo.Има тема, мало је и замрла... својевремено је и Бистрица био овде под другачијим форумским именом.
Али су га избацили да не таласа... На нашу жалост.