Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Adresa? Telefon? Isao bih i ja sutra ili prekosutra da kupim.Boki-Vl je napisao(la):Ja cu sutra da idem da kupim Pulsar u Pancevo 2900 din...
Kod mene 1l Cambio 1000din(10eura), 1l Motivell 3800din(37eura).zombie_666 je napisao(la):Jel zna neko koje su cijene Motivel-a i Kambija kod vas u Srbiji? Kontam tamo da kupim, mislim da je mnogo jeftinije nego u BiH. Kukuruz sjemenski sam kupio u Loznici (684), platio za vreću 40KM a u Bijeljini isti kukuruz 60KM vreća (25.000 zrna).
Brine me samo prenos preko granice, sa kukuruzom nije bilo problema, al čuo sam da zaje*avaju po pitanju hemije.
Da li još daju takve kredite?savosi je napisao(la):Mozda je kasno sto se tice kredita,ali ja sam pocetkom aprila uzeo u Hemoslaviji koja ima ugovor sa Procredit bankom,kredit je robni,znaci uzimas robu u Hemoslaviji (po maloprodajnim cenama) a placas za godinu dana sa 1% kamate na godisnjem nivou ,da ne zaboravim isti sam rasporedio i za uzimanje dizela...
steve73 je napisao(la):kad nas nikon 900 din ako vise kupis moze malopopusta
ja takođe nabavljam repromaterijal zajedno s par drugara.agrotraders je napisao(la):Količine nisu toliko bitne. Bitno je koliko vredi roba koju si kupio. Recimo neke minimalne popuste počinješ da dobijaš već sa 50.000din.
Rabati zavise od količine(vrednosti) i proizvođača (svaka hemijska kuća daje drugačije rabate pa ni oni nemogu da rade bez zarade tako da ako oni imaju rabat 15% na fabričku cenu meni daju 5% pri sadašnjim količinama ali neke kuće daju 30% pa ja imam 10%).Ako uđe udruženje kao partner u igru cifre će biti dosta veće a s time i rabati na konto količina(količinski rabati).
Nadam se da je objašnjnje dobro. Ako ima nejasnoća pitajte.