Galerija slika rasnih svinja

Ranbobas

Član
Učlanjen(a)
23 Okt 2011
Poruka
909
Evo mog nerasta Jorksir-u cistoj rasi(polj.skola Svilajnac).Sada ima vec godinu dana.Pisao sam ranije o njemu,da je bio najmanji u leglu,e sad radi posao dobro-gde on oplodi sve beli prasici na njega i dobar prosek oprasenih.Kolega Nikola ga nahvalio kada ga video,e sad ko se bas razume u Jorksire,neka iznese misljenje.

mfivica

Član
Učlanjen(a)
2 Dec 2012
Poruka
78

- - - - - - - - - -

landras x joksir

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

landras

dzonyboy

Član
Učlanjen(a)
3 Feb 2013
Poruka
94
Zato hobisti i najduze opstaju,jer im to nije primarna delatnost pa mogu malo da "pokrpe" gubitke na drugoj strani,kao i ja sam.:osmeh: Nekad dobijes,nekad izgubis ali ne odustajemo za sad.:ppozdrav:

Učlanjen(a)
17 Avg 2012
Poruka
291
Ozbiljnije se proučava animalna terapija ili ko kako zove kontakt i druženje sa životinjama (sa konjima .. ) mora se reći da ponekad druženje sa svinjama opušta - zar ne ?

Učlanjen(a)
17 Avg 2012
Poruka
291
Kako doktor kaže , može da opušta i ova slika gde su meni 2 bitne stvari : Ništa od prosute hrane se ne baca , pokupe kokoške avlijaneri i vide se opušteni Hemširi koji to dozvoljavaju !! Imam i Landrase ali nažalost kod njih koja sleti kokoš ta više neće izaći ...!!

kifler

Član
Učlanjen(a)
20 Dec 2010
Poruka
936
Tovljenici i priplod

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

jes da ne spadaju u ovu temu ali tov je tov.:osmeh:

dame.cape

Član
Učlanjen(a)
5 Avg 2012
Poruka
31
kifler pitanje je vise informativno ,koliko bi kostalo jedno prase od velikog joksira (zensko) 25 -30 kg ali da bude za priplod.Ja sam zainteresiran za 10 komada ako resim problem oko granice MK cena moze i u kg ili toptan a odgovor moze i na PP

kifler

Član
Učlanjen(a)
20 Dec 2010
Poruka
936
Malo sale , kod nas ovde na granici sa Rumunijom su resili problem tako sto su prasad hranili nocu i to tako sto su na nekih 200-300 metara mahali sa bateriskom lampom i to je bio znak prasadima da ih kod lampe ceka hrana a to je ustvari bila druga Drzava tako se presvercovalo mnogo prasadi na ovaj nacin ,to je resenje za granicu. Sto se tice cene ona je kao i svake Subote na pijac u mom selu GAJ kod Kovina 250 din kg. Pozdrav za Makedoniju .

Korisnik1787

Član
Učlanjen(a)
29 Dec 2009
Poruka
3.649
Prilikom jučerašnje posete Adaševcima snimljeni su i ovi tovljenici pa da vidite kako se to radi u tom mestu.

Vrh