Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Willeova cerka, nazalost morali smo se pozdraviti. Problemi sa reprodukcijom koje nismo mogli resiti. I jedan manji deo podmlatka, mada su muski vec prodati.
Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока
Obadjina po fotografijama najvise obecava, a Willeova je bas fine konstitucije, jako.mlecno grlo u najavi. Jel Vogtova iz ista linije kao i moja sto sam kupio od tebe?
Sto jel lici ?
Nije iz iste linije krava ali imaju zajednickog muskog pretka. Tvojoj je Fanger otac a ovoj maloj je pradeda.
Ova od Willea je sestra tvojoj kravi po majci.
Inace prva, treca i peta su od iste majke ,od one sto je 2015 bila druga na nasoj izlozbi.
Izuzetno reproduktivno zdarava krava ali zbog problema sa vimenom mora u rashod.
Prosle nedelje sam obilazio farme koje se bave proizvodnjom mleka u Zapadnoj Srbiji i jako ohrabrujuce to deluje. To su vec ozbiljni trzisni proizvodjaci, koji vodi racuna o svim segmentima proizvodnje, sa dobrim zivotinjama i dobrim genetskim trendom i sto je najvaznije u procesu prosirenja proizvodnje. Evo malo i fotografija...
Posto aplikacija dozvoljava samo 9 fotografija, ovu fotografiju sam hteo da postavim. Grlo staro 18 godina, po prico vlasnika redovno se teli, bilo je i blizanaca i zaslzuzeno uziva u starosti i proizvodi mleko.
Lepe stale a i grla nema sta.Koliko sam ja puta razmisljao o "prosirenju" a sad sve cesce razmisljam o kompletnom gasenju farme.Svakim danom neki novi standardi se traze a o ceni mleka i obavezama da ne pricamo to je vec sasvim druga prica i druga tema...