Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
lepsa hm al lepe i pareJa je uzivo video danas, lepsa od para..
Iz svilajnca selo dublje..ma nezalim samo se kajem sto je nisam uzeo dok je bila steona pre mesec dana-telila dvojke a cena bila tad steona 2000e.e imam i ja taj slucaj sa kravo koja je do zida al ga ne struze da bi krvarila nego ono malo samo ga okrnjiBoki imas li mozda za prodaju neko zensko tele???? Ili da radimo kompenzaciju ako ti treba musko za tov???
- - - - - - - - - -
Svaka cast kolega.. Odlicna krava nezali pare otplatice ona sebe.. Odakle je kupljena???
Steta za te otke na prednjim nogama to se tesko povlaci... Neznam ali kod dosta domacina sam video tako otecene prednje noge kod krava...
Kod mojih grla toga nema....
Mene muci sledece,uvek mi 2 krave ostruze rogove o zid,naravno one koje su vezane do zida... Moracu sad to nekako da sredim,da postavim neku deblju gumu koja se koristi za one transportere na zid...
Ostruze rog i pocne da krvari ako se bas ocese...
to mi je i preporuceno da je vadim napolje i da je setam al gde sad po ovom vremenu da je setam