SAMA
Moderator
Kako da ne.Ja na njihovom mestu ne bi nosio dok ljubicice ne izadju.Salu na stranu,sve je to pod kontrolom.Nije zgoreg pratiti,a naravno ni pitati.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako koke nisu u klimaksu i ako peto ima dovoljnu pokretljivost spermatozoida ispasce pile.Naravno posle 21 dan.Drugari imam jedno pitanje koje ce vam mozda biti smesno ali me jako interesuje pa ako se izblamiram~ne zamerite.Bio sam prosle sedmice kod jednog drugara koji je kupio proslogodisnje (iznosene koke nosilje).Sastavio ih je u dvoristu sa njegovim domacim kokama.Primetio sam da kako pevac prodje pored njih one odmah lezu,on skace i...Interesuje me dali su ta jaja kojaone snesu plodna,tj da li bi se izveli pilici kad bi ih stavio u inkubator?Ako bi se izveli,sta bi tu ispalo,na sta bi licilo?
![]()
Ja sam sada ubacio u inku bator kombinacijuevac wiadot;koke~australop,sasex i amrok.Kada se ispile,tj. ako se ispile uslikacu pa cu postaviti "meleze" da vidite.Jos kada ubacim Leghorn~e medju njih,ima da bude "mesano meso".
![]()
a daleko mi je valjevo strasno daleko ja sam iz juznobackog okruga ima koke da mi se podale dok ih dopeljam hahaha.U svakom slucaju hvala puno!
E ondacete morati malo da prelistate literaturu , obratite samo paznju dali neki objekat za koke nosilje (proizvodnja konzumnih jaja) ima prozoreU kaveznom gajenju moze da bude uzrok kanibalizmu visak svetlosti. Za suncevu svetlost da izaziva kanibalizam prvi put cujem.