FUXTEC motorni i električni uređaji

Učlanjen(a)
12 Mar 2013
Poruka
80
Lokacija
Velika Gorica
FUXTEC GmbH , sa sjedištem u Herrenbergu u Baden-Wuerttemberg, je Nemački proizvođač za vrt i slobodno vreme za privatne korisnike. Današnji Fuxtec GmbH , uključujući prethodnu organizaciju, može se osvrnuti na više od 12 godina povijesti tvrtke

Dok se tvrtka u početku fokusirala na vrtne alate na benzinski pogon kao što su puhači lišća, škare za živicu, motorne pile, kosilice i slično, asortiman proizvoda kontinuirano se širi od 2009. godine kroz optimizaciju i proširenje. Od 2011. godine Fuxtec GmbH također prodaje predmete za dom i slobodno vrijeme, kao što su potrepštine za piknik i ručna kolica, ali i plinske grijalice i usisavače za pepeo. Od 2014. godine posebno su popularni uređaji na baterije za vrt. FUXTEC GmbH je u međuvremenu proširio asortiman proizvoda na 3 različite klase snage - od 20V do 40V do profesionalne klase 120V. Cilj je uvijek moći upravljati cijelom linijom proizvoda s jednim baterijskim sustavom: jedna baterija odgovara svima! Fokus je uvijek na motu biti pobjednik cijena/izvedba u konkurenciji.

U 2015. godini asortiman proizvoda dodatno je proširen na naftne proizvode i vrtni alat s novom generacijom baterija. Dvije godine kasnije, asortimanu su dodani i drugi proizvodi, poput robotskih kosilica, dizelskih grijača i pumpi za bazen.


https://www.fuxtec.de/

 
Невероватно. У свакој земљи постоји барем једна марка која под својим именом продаје алат из Кине. Не, мени се то допада - у случају крајње потребе, увек се неки недостајући део, уз мало труда, може наћи под марком различитом од оне коју ви имате.
 
Nazad
Vrh