Francuska alpina

masala. neka su ti zive i zdrave. i ne jednom nego 100 puta ti SVAKA CAST.
a kako mi mozemo da gledamo slike na fejsu kao sto rajko rece da je gledao. :)

sa koliko ih pustate da se jare prvi put(mislim pare) je li odma sa nekih 6mj ili kasnije..Nekako mi nevjerovatno da ovako formiraju vime za prvo jarenje ov osu sve primjerci za sajma :D

Ево напокон и моја мала првојарка донела јуче на свет два јарета:osmeh:

micika.jpg

mnogi povezuju ishranu sa mlijecnosti ja se slazem da to ima uticaja ali genetika je osnovni faktor i zaista kad pogledam ova vimena ovakve 2 koze dadnu mlijeka kao neka domacinska krava i drago mi je sto imamo priliku vidjeti ovakve primjerke..al samo rijetki imaju mogucnost da nabave izvorno grlo obicno nuzda propis mijenja pa imamo mjesance ili priblizno originalu :) ima li mogucnost za link od fb profil neko je vec pitao prije

Evo i moje kozice s'obzirom da vimena skoro nije ni imala kad sam je uzeo,a sad je vec drugacije narasta,za 15 do 20 dana otprilike ocekujemo jarenje....

Evo i neka slika :)

250ur7r.jpg

rbmnog.jpg

214xmrp.jpg

@ Ivana nasao sam profil od tvog tate ali nisam poslao zahtjev za prijateljstvo jer ne znam covjeka pa nekako mi neprijatno..pregledao sam neke slike i zamolio bih te ako mozes da postavis na foprum sliku od koze pod imenom "Beka" vjerujem da ce biti zanimljivo i ostalim koji posjecuju ovaj forum..

slike sam pregledao juce i poslao sam zahtev odmah. koze su vrhunske. :)
ono je samo da covek pozeli. a i imena su im vrhunska. :p otkacena :)

Нека су ти на корист,срећно!!!

- - - - - - - - - -

Мали момчићи у шетњи са мајком:osmeh:

- - - - - - - - - -

mali.jpg

- - - - - - - - - -

Ојари ми се јуче и друга коза,једно женско јаре.Таман лепо огрејало сунце па се на брзину осушило :osmeh:

kristl.jpg

jice nije hteo komp da otvori slike ali sad vidim slike iz ivaninog posta i sehe i jare su vrhunske (jeli jare zensko i odkuda da je samo jedno)

dve mi koze ojarile po dva mrtva jareta a pritom ni vimena nema. dali ce neko da mi kaze gde je greska?

- - - - - - - - - -

hocu li moci da naterm mleko i kako?

Nazad
Vrh