Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Branko, ja sam neiskusna po tom pitanju, ali mislim da je to slicno kao i sa kucicima, pa tako jedan nemacki ovcar kosta od 100 do 500e u zavisnosti od krvnog porekla, ako je necija majka ili otac, baba ili deda (od kuceta, u nasem slucaju koza) bila na izlozbama, pa dobila razne nagrade, ocenjena jako dobro, pa ako ima pretka u prethodne 2 ili 3 generacije koje su uvezene iz Francuske sa ekstra kvalitetom, to jare kosta mnogo vise, i jeste onda bi trebalo da ia mlecnost od 600 do 800 l po laktaciji, ali to niko ne moze 100% da ti potvrdi. Caki i oni koji znaju da ces imati dobru mlecnost, ne zele da kazu bice ti i to jare kad poraste jako mlecno.
peca r sve si ti upravu što kazeš ali zašto ne otvorite rubriku priplodni jarci staviš sliku pa opis pa dal je prebacio dobri geni na mlečnost znači kao elektronski pedigre.pa sutrra dan mozda da ga ja kupim jer je proveren pa ti od drugog,čak šta više kad se zavoziš malo s genetiku otprilike unaprd znaš koja bi konbinacija bila dobitna normalnp sa zadrškom i lakši uvid imaš gde da ideš na skok na pansion 2-3 dana .mudrinić lepo kaze mene interesuje muško jare od tu kozu i nijedno drugo oćeš li da prodaš ili ne,jedostavno zna šta kupuje neide na tum tum
Cestitam!!! Da svi budu dobro, zivo i zdravo!!Ево, почело је и код мене.
Прво - па мушко, пре пола сата. Сада се ојарила још једна. Обе првојарке, све саме. Хвала Богу, одлично иде за сада. У наредних недељу дана очекујем да ће се ојарити и све остале.![]()
I vama srećno! javljajte koliko jarića,pa da se svi radujemo!Moje alpine se pocele jariti , za sada izjednaceno stanje.