Francuska alpina

Ostavi za mene jedno "rano" musko jare od ovog velikog jarca da imam za priploda sledece godine,kako je kod tebe stado ? Pozdrav

Šza je kozari što ste se ušutili ova tema skroz zamrla kao da ste sve koze rasprodali.... Imam problem ??? koze mi se ogubale ili okrastale oko usta šta da radim. Šta je naj bolje davati da to prodje. Hvala.......

Ako imaju plikove i kraste oko usta, po jeziku i oko vimena ili testisa kod muzjaka onda moze da bude ektima a to je dosta opasno oboljenje, najbolje da poyoves veterinara

Odgajivaci jeste li imali jaradi ove godine, kako ste prodavali i gde? Kod mene losa situacija, jarad sisaju i rastu, kupca nema, cena jos bednija a od njih 20 15-oro muskih tako da ni za priplod nemogu :)

603442_10151100305161970_336351278_n.jpg

523882_10151100304826970_1342512415_n.jpg

Evo deo mog malog stada od 15-ak koza alpina, doneo sam ih da pociste njivu posle kombajna, bio je ovas vidi se na donjoj slici

хвала због похвалних речи :)
село Петралица, општина Ранковце, најближи град је Крива Паланка, село је близу Српско-Македонске границе, јужно од Трговишта, класичан сточарски крај :)

Хвала.
Смедеревска, Крива, Брза ... све Паланке, па ја реко да питам која? :sta:

Да ли су Ти козе уматичене и дали имају педигрее?

Мени је драго што има тако пуно Паланке, ваљда су некад биле само пољанке (пољане) :)

У вези алпинама, нису уматичене или матично стадо, ништа од тога, а и немају педигре, узео сам део Миланчетовог стада (члан форума) и проширио се на 15 грла
Имају регуларну ветринарну документацију и то је све :)

иди на 38-мој страни ове теме, порука 744 је моја и тамо има слика од првих коза, то су прве две козе које сам узео :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh